Ana SayfaGündemBaşkan Hakkı Şengül silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Başkan Hakkı Şengül silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Niğde’nin Yeşilgölcük Belde Belediye başkanı Hakkı Şengül, mevsimlik işçinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Saldırgan, jandarmaya teslim oldu.

Olay, saat 18.00 sıralarında, Yeşilgölcük Belde Belediyesi binasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, belediyede mevsimlik işçi olarak çalışan Serkan T., hizmet binasının içinde, Belediye Başkanı Hakkı Şengül’e silahlı saldırıda bulundu. Saldırı sırasında belediye binasında büyük panik yaşanırken, Başkan Hakkı Şengül, vücuduna isabet eden 4 kurşunla ağır yaralandı. Şengül, çağrılan ambulansla Niğde’deki Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Şengül, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Ekipler, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Binada da olay yeri inceleme çalışması yapan jandarma, boş kovanları topladı. Personellerin bilgisine de başvuruldu. Bu sırada, kaçan Serkan T. ise jandarmaya teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla