Ana SayfaGündemAkdeniz Belediyesi görkemli bir açılışa imza attı

Akdeniz Belediyesi görkemli bir açılışa imza attı

Mersin’in Akdeniz Belediyesi tarafından taziye evleri, park, futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortlarının açılışı görkemli bir törende yapıldı.

Akdeniz Belediyesi tarafından yapılan 11 mahalle ve taziye evi, 14 park, 2 futbol, 5 basketbol ile 1 tenis kortunda oluşan 8 yeni spor tesisi ile Güneş Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın açılışı yapıldı. Açılış töreni, Özgürlük Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Evi önünde yapıldı. Törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan, Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“34 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz”

Başkan Pamuk, 1 yıllık süre zarfında hayata geçirdikleri projelerini anlattı. Pamuk, insan odaklı ve vatandaşı önceleyen hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Pamuk, “İlçemizin en önemli sorunlarından biri olarak tespit ettiğimiz altyapı yetersizliğini gidermek için yoğun çalışmalara başladık. İlçemizin en ücra köşesindeki mahallemizden, merkez mahallelerimize dek yoğun şekilde asfalt yol, parke, kaldırım, yeni yol çalışmalarını başlattık. İşte bugün de 11 taziye evi, 14 yeni park, 1 kapalı semt pazarı ile 2 futbol, 5 basketbol ve bir de tenis kortu olmak üzere toplam 34 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Hizmet halkasına yeni halkalar ekliyoruz”

Vali Ali İhsan Su, kentin her yanında, gerek altyapı, gerekse üstyapı alanında çok çeşitli hizmetlerin hızla devam ettiğinin ifade etti. Vali Su, “Her gün hizmet halkasına yeni halkalar ekliyoruz. Tabi bu hizmetler devam ederken, bu hizmet ve projelerin kaynağını temin eden, bizzat takip eden Kalkınma Bakanımıza huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. İlimizin genelinde her hizmette çok yakın desteğini gördüğümüz Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi arz ediyorum” diye konuştu.

“Sizlere hizmet boynumuzun borcudur”

Bakan Lütfi Elvan ise, Akdeniz’de Doğu ve Güneydoğu’dan göç edip yerleşen binlerce insanın yaşadığını söyledi. Elvan, Başkan Pamuk’un, ilçenin ve sakinlerinin ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ve projelerin tek tek hayata geçirildiğini kaydetti. Bakan Elvan, “Sizler çok daha güzel mekânlarda yaşamaya layıksınız. Sizler için bizim yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bakınız bugün 11 yeni taziye evinin açılışını yapıyoruz. Ayrıca 8 adet yeni spor tesisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kapalı semt pazarını da yaptık. Hangi mahallede ne ihtiyaç varsa, teker teker hepsini gerçekleştiriyoruz. Artık bu mahallelerimizde huzur var, güven var. Sizlere hizmet etmek, bizim boynumuzun borcudur” ifadelerinde bulundu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla