Ana SayfaGündemBaşkan Eyüp Eroğlu,"Geleceğin Tokat'ını inşa ediyoruz"

Başkan Eyüp Eroğlu,”Geleceğin Tokat’ını inşa ediyoruz”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Gelişen ve değişen bir Tokat için belediye olarak günün ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da geleceğin Tokat’ını inşa ediyoruz” dedi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentteki çalışmaları yerinde inceledi. Eroğlu, ilk olarak Kanal Tokat Projesi kapsamında Yeşilırmak’ın her iki tarafından devam eden peyzaj, iskele, yeni Şehitler Anıtı ve Hıdırlık Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları inceledi. Ardından ise Karşıyaka Mahallesi kanal kenarında mavi bisiklet yolu çalışmalarını denetledi. Eroğlu, “Tokat Belediyesi olarak ulaşım politikamız gereği; yayaları, bisikletlileri, dezavantajlı grupları kapsayan, ‘insan odaklı ulaşım hizmeti’ verilmesini amaçlıyoruz. Ayrıca bisikletlilerin trafik güvenliğini artırmak amacıyla, bisiklet yollarını mavi renge boyayarak bu şeridin dikkat çekici ve uyarıcı olmasını sağlıyoruz. Vatandaşlarımızdan mavi şeritli yollara araçlarını park etmemeleri hususunda hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Şehrimizin diğer bölgelerinde de bisiklet yolu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

“Hedefim yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmak”

Eroğlu, öncelikli hedefinin Tokat halkının yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmak olduğunun altını çizdi. Eroğlu, “2018 Yılı için söz vermiş olduğumuz 70 bin ton asfalt ile Tokat’ı daha modern yollara kavuşturacağız. Kadim Şehir Tokat’ta, yaşamı daha sağlıklı sürdürebilmek amacıyla çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Her şey daha güzel bir Tokat için” diye konuştu.

“Millete hizmet için aşkla çalışıyoruz”

Başkan Eroğlu, mutlu insanların geleceğe umut ve heyecanla baktığı, yaşamaktan zevk aldığı, vatandaşların yaşam kalitelerini artırmaya odaklı çalıştıklarını ifade etti. Eroğlu, “Belediyecilik millete hizmet, işimiz millete en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunun için aşkla çalışıyoruz. Şehrin ihtiyacına karşılık vermek adına yeni yollar yapıyoruz. Alt yapı ve üst yapısıyla beraber parkları, yeşil alanları, sosyal yaşam alanları oluşturmaya gayret ediyoruz. Bir yandan bu şehrin ekonomisini canlandırmak, yerel kalkınmayı sağlamak için tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütürken bir yandan da turizme ivme kazandıracak projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelişen ve değişen bir Tokat için belediye olarak günün ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da geleceğin Tokat’ını inşa ediyoruz” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla