Ana SayfaGündemFethiye Belediye Başkanı Saatcı, İYİ Parti'ye geçti

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, İYİ Parti’ye geçti

Muğla’nın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, MHP ve DP’nin ardından İYİ Parti’ye geçti. Saatçı, 4 kez başkan seçilmişti.

2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) istifa eden Muğla’nın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İYİ Parti’ye katılma kararı aldı. Sözcü Gazetesinde yer alan habere göre 1999 yılında MHP’den Fethiye Belediye Başkanı seçilen Saatcı, 2014 yılında istifa etti. Saatcı, 2014 yılındaki yerel seçimlerde Demokrat Parti’den (DP) aday olmuş ve dördüncü kez seçilmişti.

Rozetini Akşener takacak

İYİ Parti’ye katılma kararı alan Behçet Saatçı’ya, Genel Başkanı Meral Akşener’in, önümüzdeki günlerde parti rozetini takacağı belirtildi. Akşener’in Fethiye’ye geleceği ve Saatçı’nın rozetinin törenle takılacağı kaydedildi.

Behçet Saatcı

Behçet Saatcı, Akdeniz’in şirin ilçesi Fethiye’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Fethiye’de tamamladı. Daha sonra Marmara Üniversitesi, İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Saatcı, İstanbul’daki eğitimini, aynı üniversitenin toplu konut kooperatifi kursu ile tamamladı. Daha sonra memleketine dönen Saatcı, Fen Bilimleri Öğretmeni Nesrin Saatcı ile hayatını birleştirdi ve 1987 yılından 1999’a kadar Fethiye’de toplu konut işi yaptı. Saatçı, ilçede 4 dönem belediye başkanlığı yaptı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla