Ana SayfaGündemErenler ilçesinde muhteşem düğün... Vali ve başkanın çocukları dünya evine girdi...

Erenler ilçesinde muhteşem düğün… Vali ve başkanın çocukları dünya evine girdi…

Sakarya’nın Erenler ilçesi muhteşem bir düğüne ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun oğlu ile Ankara Valisi Ercan Topaca’nın oğlu dünya evine girdi. Düğüne, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’dan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya kadar çok sayıda davetli katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu‘nun oğlu Gani Toçoğlu ile Ankara Valisi Ercan Topaca’nın kızı Merve Topaca, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğün, Erenler ilçesindeki bir düğün salonunda yapıldı. Düğüne, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Sakarya milletvekilleri, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, eski Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkİş Genel Başkanı Ergün Atalay, Hakİş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile sanat, siyaset, spor camiasından ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini, TBMM Başkanı Yıldırım ve Bakan Soylu yaptı. Yıldırım ve Soylu, nikahın kıyılmasının ardından genç çifti tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla