Ana SayfaTurizmBayram tatili Çeşme'nin nüfusunu 1 milyona ulaştıracak

Bayram tatili Çeşme’nin nüfusunu 1 milyona ulaştıracak

9 günlük bayram tatili, Çeşmeli turizmcileri sevindirdi. Otellerde rezervasyonların yüzde 100’e ulaştığı Çeşme’de, nüfusun 1 milyonu aşması bekleniyor.

Bayram tatili için geri sayım başladı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle Ege ve Akdeniz’e yoğun seyahatler başlıyor. 41 bin nüfuslu Çeşme’de, bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanması turizmciyi sevindirirken, otellerde bayram rezervasyonları yüzde 100’e ulaştı. Bayram tatilinde gelecek günübirlikçilerle Çeşme nüfusunun 1 milyonu aşması bekleniyor.

Bu yaz Kurban Bayramı’nın, turizm sezonunun en yoğun dönemine (ağustos ortası) denk gelmesi ve idari izinle tatilin 9 güne uzatılması İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, turizmcilerin yüzünü güldürdü. Çeşme, Alaçatı bölgesindeki tüm turistik otel, butik otel ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranı yakalandı. Bayram tatilinde gelecek günübirlikçilerle Çeşme nüfusunun 1 milyonu aşması bekleniyor.

Belediye tüm önlemleri aldı

Çeşme Belediyesi tarafından tatilcilerin huzurlu ve stresten uzak bir tatil yaşaması için bütün önlemlerin alındığını açıklayan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “Belediyemizin kadrosunun 40 bin nüfusa göre belirlenmiş olmasına karşın, tüm çalışanlarımızın özverisiyle bayram tatillerinde bir milyonu aşan nüfusa da aksatmadan hizmet vermeye çalışıyoruz. Kurban Bayramı tatili için ilçemize gelecek tüm misafirlerimizin huzur içinde tatil yapabilmeleri için bütün önlemleri aldık” dedi.

Çeşme’ye bayram tatili için gelecek tatilcilerin huzur ve güveni için emniyet tedbirleri de alındı. 9 günlük bayram tatilinde Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İzmir’den gelecek takviye ekiplerle güçlendirilecek. Çeşme otoyolu girişlerinde ve eski İzmir yolu girişinde 24 saat görev yapacak olan emniyet ekipleri, Çeşme’deki yollarda ve eğlence yerlerinde denetimleri arttıracak.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla