Ana SayfaEğitimBayrampaşa Belediyesinden personele 'Vatandaşla Pozitif İletişim Teknikleri' eğitimi

Bayrampaşa Belediyesinden personele ‘Vatandaşla Pozitif İletişim Teknikleri’ eğitimi

Bayrampaşa Belediyesi, personeline çeşitli eğitimler vermeye devam ediyor. Son olarak personeline ‘vatandaşla pozitif iletişim teknikleri’ konulu eğitim veren Bayrampaşa Belediyesi, bu eğitimlerle hizmet kalitesini arttırmayı hedefliyor.

Bayrampaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediye hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında, belediye personeline ‘vatandaşla pozitif iletişim teknikleri’ eğitimi verildi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda Sosyolog İsmail Karasu tarafından verilen eğitimlerde bireysel unsurlar, yaşam alanlarımız, farkındalık konuları tartışıldı. Adaptasyon ve motivasyon konuları ile gündelik streslerle baş etme kabiliyetinin arttırılması, sosyal işlevselliğin geliştirilmesi, vatandaş ile pozitif iletişim ve problem çözümü uygulamalı olarak anlatıldı.

İki gün süren ve çok sayıda personelin katıldığı eğitim programı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi. Hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında, bu ve benzeri etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla