Ana SayfaGündemBaşkan Ahmet Pekyatırmacı, çağrı merkezinde telefonlara baktı

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, çağrı merkezinde telefonlara baktı

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hizmet Masası birimini ziyaret ederek çağrı merkezinde vatandaşlardan gelen telefonlara baktı. Pekyatırmacı, haftanın ilk mesai gününe belediye binasında çalışan personeli ziyaretiyle başladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hizmet Masası, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Pekyatırmacı, ilk olarak hizmet masası bünyesinde çağrı merkezinde çalışan personeli ziyaret etti. Pekyatırmacı, çağrı merkezinde vatandaşlardan gelen telefonları cevaplandırdı. Pekyatırmacı, vergi borçlarının yeniden yapılandırılması kapsamında işleyen sürecin 31 Temmuz 2018’de sona erecek olması nedeniyle emlak servisinde yoğun çalışan personel ve yapılandırma için işlem sırası bekleyen vatandaşları da ziyaret etti.

Başkan Pekyatırmacı, belediye olarak önceliklerinin vatandaşlara en sağlıklı şekilde yardımcı olmak olduğunu belirtti. Pekyatırmacı, yapılan işlemlerde kolaylığın sağlanması olduğunu ifade etti. Başkan Pekyatırmacı, personelin özveriyle çalışarak yapılandırma için vatandaş açısından kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirdiğini kaydetti. Pekyatırmacı, yapılan işlemlerde teknolojinin getirdiği yeniliklerin daha hızlı işlediğini söyledi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla