Ana SayfaGündemBelediye Başkanı eşinden 'çocuk istismarı' tepkisi

Belediye Başkanı eşinden ‘çocuk istismarı’ tepkisi

Antalya’nın Kemer ilçesinde, çocuk istismarı ve kaçırma olaylarına tepki yürüyüşüne katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, “Ne yazık ki kahrolarak, diyorum ki artık içerideki mahkumlardan medet umuyoruz” dedi.

Kemer’de, Belediye Başkanı Mustafa Gül eşi Neşe Gül öncülüğünde, çocuk istismarı ve kaçırma olaylarına tepki için yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Başkan Mustafa Gül ile özel rehabilitasyon merkezinin engelli çocukları ve çok sayıda Antalyalı katıldı. Yürüyüşe katılanlara, üzerinde ağzı ellerle kapatılmış çocuk resmi, altında ‘#SUSMA’ yazısı bulunan tişörtler dağıtıldı.

Yürüyüşte, “Çocuk tecavüzüne, istismarına hayır”, “Bedenime dokunma”, “Gizem”, “Ceylin”, “Leyla” ve “Eylül” yazılı dövizler taşındı. “Bedenime dokunma”, “İstismara hayır” ve “Tecavüze hayır” sloganları atıldı. Meydanda toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan Neşe Gül, caydırıcı kanunlar çıkarılarak, çocuk istismarına son verilmesi gerektiği söyledi. Gül, çocukların güvenliğini artırarak, en ağır cezaların uygulanacağı kanunları en kısa zamanda beklediklerini belirtti. Gül, ülke olarak bu konuya duyarsız kalınmaması gerektiğini vurguladı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla