Ana SayfaGündemBaşkan Kocadon tatilci kadını kurtarmak için kıyafetleriyle denize atladı

Başkan Kocadon tatilci kadını kurtarmak için kıyafetleriyle denize atladı

Bodrum’da sahildeki bir restoranda oturan Başkan Mehmet Kocadon, boğulmakta olan tatilci kadını fark edince kıyafetleriyle denize atladı. Kocadon, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un da yardımıyla, kadını boğulmaktan kurtardı.

Bodrum’da sahil kenarındaki bir restoranda, ağabeyi olan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ile oturan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, denizde hareketsiz yatan bir kadını fark etti. Bunun üzerine hemen restorandan çıkan Kocadon, kadını kurtarmak için kıyafetleriyle denize atladı. Ağabeyinin de yardım ettiği Kocadon, kadını boğulmaktan kurtararak, sahile çıkardı. Kocadon, kadına ilk müdahaleyi de yaptıktan sonra, sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan tatilci kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kocadon, konu ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Mehmet Kocadon, kadını hareketsiz olarak gördüğünü ve denize atladığını belirtti. Kocadon, vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla