Ana SayfaGündemBaşkan Rıdvan Fadıloğlu makam aracını iade etti

Başkan Rıdvan Fadıloğlu makam aracını iade etti

Gaziantep’in Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediye bünyesindeki kiralık araçları tasarruf etmek için kiralama şirketine iade ettiğini söyledi. Fadıloğlu, makam aracını da iade etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediyenin tasarruf çalışmalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Fadıloğlu, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği toplantıya şahsi otomobili ile geldi. Toplantıda belediye bünyesindeki 138 kiralık aracın yüzde 30’unun kiralama şirketine verildiğini söyledi.

Müdür arkadaşlar araçlarını iade etti

Belediye bünyesinde kalan araçların havuz sistemiyle kullanılacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana tasarruf noktasında elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Ancak ülkemizin içinde bulunduğu son 10 günlük süreç içerisinde yaşananlardan dolayı müdür arkadaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bir farkındalık oluşturmak adına bugün sizlerle beraberiz. Müdür arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda kendilerine daha önceden tahsis ettiğimiz araçları, arkadaşlarımız iade etmek istediler. Hizmetin kalitesini artırmak adına vermiş olduğumuz araçları müdür arkadaşlarımız iade edince biz yeniden bir organizasyona girdik. ‘Biz daha fazla ne yapabiliriz, ülkemiz için artı ne değer katabiliriz’ diye. Burada farkındalık oluşturmak adına ‘Tasarruf yapıyorum, ülkeme sahip çıkıyorum’ sloganıyla bir kampanya başlattık. dedi.

Başkan Fadıloğlu, basın toplantısının ardından yine şahsi otomobiliyle toplantıdan ayrıldı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla