Ana SayfaGündemTuncay Kiraz: "Mahalleler oy oranına göre hizmet alacak!"

Tuncay Kiraz: “Mahalleler oy oranına göre hizmet alacak!”

Ordu’nun Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ilçedeki mahallelerin 24 Haziran’da verdikleri oy oranına göre hizmet alacağını belirtti. Kiraz, hizmet listesini de Facebook hesabından paylaştı.

Ordu’nun AK Partili Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, ilçedeki mahallelerin 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri oy oranına göre hizmet alacağını belirtti. Kiraz, şahsi Facebook hesabından, oy oranlarının da yazılı olduğu listeyi yayınladı. Kiraz, listeye “Değerli hemşerilerim, mahallelerimizin beton yol yapılma sıralaması bu listeye göre yapılacaktır. Bilginize” notunu paylaştı.

Bu listeye göre yol yapımına, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en çok oy veren mahalleden başlanacak. Daha sonra ise düşük oy veren mahallelere göre devam edilecek.

24 Haziran seçimlerinde Korgan İlçesi genelinde Erdoğan’a verilen oy oranı yüzde 82.8 olarak gerçekleşti. Listede, Erdoğan’a yüzde 97.3 oranına oy veren Terzi Mahallesi en üstte yer aldı. Alevi vatandaşların yaşadığı tek mahalle olan Çiftlik Mahallesi’nin ise yüzde 16.54 oy oranıyla en sonda yer aldığı görülüyor.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla