Ana SayfaGündemBeşiktaş Belediyesi'ne polis operasyonu... Bilgisayarlara el konuldu...

Beşiktaş Belediyesi’ne polis operasyonu… Bilgisayarlara el konuldu…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde Beşiktaş Belediyesine operasyon düzenlenerek, bilgisayarlara el konuldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü yeni bir soruşturma kapsamında, Beşiktaş Belediyesine operasyon düzenlendi. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Beşiktaş Belediyesine 10 araçla geldi. Ekipler, belediye başkan yardımcılarının odalarında arama yaptı. Sabah Gazetesinden Erhan Öztürk’ün haberine göre belediyenin Çırağan Caddesi’ndeki ek binasında da arama yapıldı. İmar, ruhsat ve zabıtanın bilgisayarlarına el konuldu.

Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından yardımcısı Rifat Örnek de görevinden uzaklaştırılmıştı.

Soruşturma kapsamında 17 Ocak tarihinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mürvet Günday ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı açığa alınmıştı. 25 Ocak tarihinde de Hazinedar göreve geldiğinden beri Özel Kalem Müdürlüğü’nü yapan kız kardeşi Pelin Hazinedar, son olarak bulunduğu Dış İlişkiler Müdürlüğü görevinden uzaklaştırılmıştı.

Belediyeden açıklama

Operasyonla ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, “Bugün sabah saatlerinde yazılı ve görsel basın organlarında Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon olduğu haberleri yer almıştır. Haberlerin devam eden soruşturma kapsamında her belediyede olabilecek rutin bir araştırma olduğu duyurulur” ifadelerine yer verildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla