Ana SayfaGündemBir hayalimiz var

Bir hayalimiz var

Bir hayalimiz var, bir hayalimiz var, bir hayalimiz var diye diye 8 yılı geride bıraktık. Hayalimizi hiç usanmadan, yolları gözümüzde büyütmeden, bazen yorulsak da hiç durmadan anlattık. Yerel yöneticilere anlattık. Akademisyenlere anlattık. Yerel yönetimlerin daha nitelikli hizmet üretebilmesi için onlara yönelik üretim yapan özel sektör yöneticilerine anlattık. Sivil toplum kuruluşlarına anlattık. Yerel yönetimlere ilgi duyan ve süreçlere katkıda bulunan sanatçılara anlattık. Her sayımızda siz değerli okurlarımıza anlattık.

Biz, ilk günden bu yana bütün heyecanımızla ‘güzel bir Türkiye’ hayal ettik ve bunu 8 yıldır aralıksız olarak herkese anlattık. Mümkün olabileceğine bütün kalbimizle inandık. Yapabileceğimiz ne varsa, elimizden ne geliyorsa yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bundan sonsuz bir mutluluk ve tabii her zaman umut duyuyoruz. Daha güzel kentler için en önemli konuların başında kent içi ulaşımdaki modern standartların geldiğini düşündüğümüz için de büyük bir emek, yoğun bir çalışma ve ne harika ki konunun bütün taraflarından gördüğümüz güçlü bir destek sayesinde Kent İçi Ulaşım Çalıştayı’nı hayata geçirebildik.

Türkiye’nin geleceğe giden yolunun belirlenmesinde çok önemli katkıları olacağına inandığımız bu çalıştayın gerçekleşmesinde var gücü ile çalışıp yanımızda olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu çalıştayın bütün yerel yöneticilerimize değerli katkılarda bulunmasını, kentlerine somut fikirler ve kararlarla dönmelerini sağlamasını umuyorum.

Hedefimiz her yıl daha iyi olmak

Yerel yönetimlere yönelik her projemizde, her etkinliğimizde, her organizasyonumuzda bundan sonraki hedefimiz her zaman bir öncekinden daha iyisini, daha güzelini, daha kapsamlısını yapabilmek olacak. Her yıl bir öncekinden çok daha etkin şekilde hayata geçirmek için büyük bir özveriyle çalıştığımız bir başka odak konumuz ise Özelkalem Dergisi yerel Yönetim ödülleri Töreni.

Güzel bir Türkiye için varını yoğunu ortaya koyup çok güzel projeler geliştiren yerel yöneticilerimiz, Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni’nin de 7. yılına ulaşmasında ve bu törenin ülkemizin en saygın yerel yönetim organizasyonu haline gelmesinde en az Seçici Kurulumuz kadar büyük pay sahibi. Onlara da buradan teşekkür etmek istiyorum.

Kentlerimizden ulaşım haberlerinin, sponsorlarımızdan proje haberlerinin ve hem dünyada hem de İstanbul’dan kent içi ulaşıma dair ilgi çekici kronolojik bilgilerin yer aldığı bu sayımızı keyifle okumanızı dilerim.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla