Ana SayfaGündemOsman Kılıç paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı

Osman Kılıç paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı

Balıkesir’in Balya İlçe Belediye Başkanı Osman Kılıç, sosyal medyayı, 24 yıl önce seyyar satıcılık yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak salladı. Kılıç’a destek mesajları aktı.

Balıkesir’in tek MHP’li belediye başkanı Osman Kılıç, 24 yıl önce seyyar tezgahta portakal satarken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya üzerinden yayınladı. Mart ayında yapılması planlanan mahalli seçimlerde büyükşehir adayı olarak adı geçen Kılıç’ı sevenler, fotoğrafın altına çok sayıda yorumda bulunarak, destek mesajları bıraktı.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, sosyal medya üzerinden yayınladığı eski fotoğrafı ile gündem oldu. 24 yıl evvel portakal ve elma satan Kılıç, “Yıl 1994. Cumhuriyet meydanında Balya Belediyesi önünde kurmuş olduğumuz ekmek teknemizin başındayız. Bizlere bu günleri gösteren Cenabı Allah’ıma şükürler olsun. Geldiğimiz yeri unutursak gök girsin kızıl çıksın” açıklamasında bulundu.

Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde MHP’nin büyükşehir adayı olarak adı geçen Kılıç’a ise destek mesajları yağdı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla