Ana SayfaGündemKörfez'de bisiklet coşkusu

Körfez’de bisiklet coşkusu

İzmit Belediyesinin Haydi Bisikletle Okula projesi çerçevesinde Körfez’de bisiklet coşkusu yaşandı. Proje çerçevesinde Körfez Mahallesi’nde 57 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Haydi Bisikletle Okula projesi kapsamında Körfez (42 Evler) Mahallesi’nde bulunan Türk Pirelli Ortaokulu’nda 57 öğrenciye bisikletleri dağıtıldı. Bisiklet dağıtım törenine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Karaca, Türk Pirelli Ortaokulu Müdürü Veli Ekiz, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. Törende, yürüme engelli ortaokul 1. sınıf öğrencisi Salih Kandaz’a bisiklet yerine tablet hediye edildi.

Başkan Doğan’a teşekkür

Okul Müdürü Veli Ekiz, yaptığı konuşmada “İzmit Belediyesi her zaman eğitime destek vermiştir. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve tüm çalışanlarına eğitime desteklerinden ve bisiklet vererek çocuklara büyük sevinç yaşattıkları için teşekkür ederiz” dedi.

“Bu okula ayrı bir sevgi duyuyoruz”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ise, “Bu okul, Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın çocukluğunun geçtiği ve ilkokula gittiği mahallede bulunan bir okul. Bu okula ayrı bir sevgi duyuyoruz.İzmit Belediyesi aralıksız 2012 yılından beri öğrencilere bisiklet dağıtıyor. Bugüne kadar 70 bin bisiklet dağıttık. Son 2 yıldır belediye başkanımızın kayyum danışmanı olarak görevlendirildiği Ağrı Diyadin ve Mardin Kızıltepe’deki çocuklarımıza da bisiklet veriyoruz. İzmit Belediyesi vizyon projeleriyle örnek alınan bir belediyedir. Bisiklet projemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından milli bir proje haline getirildi. Bizler en büyük ödülümüzü Cumhurbaşkanımızın bizi onurlandırmasıyla aldık. Belediye başkanımız DR. Nevzat Doğan çocuk dostu bir başkandır. 4. sınıflara basketbol topu, ortaokul 1. sınıf öğrencilerine bisiklet dağıtıyoruz” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla