Ana SayfaGündemBolu Belediyesi Gölcük Milli Parkı ihalesini iptal etti

Bolu Belediyesi Gölcük Milli Parkı ihalesini iptal etti

Bolu Belediyesince, Gölcük Milli Parkı için açılan turizm amaçlı yatırım ihalesi iptal edildi. Başkan Alaaddin Yılmaz, “Doğruyu yapmak durumundayız” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından doğa harikası Gölcük Milli Parkı için açılan ihale iptal edildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, karara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Biz iptale ilişkin kararı aldık. Şimdi arkadaşlar resmi prosedürlerin yerine getirilmesi için çalışıyorlar. Biz doğruyu yapmak durumundayız, sağlıklı bir neticeye doğru adım adım gideceğiz” dedi.

“Planlı olursa talan olmaz”

Yılmaz, ihale süreciyle birlikte Gölcük’ün bir anda ülke gündemi haline geldiğini, Gölcük’ün talan edileceği, ağaçların kesileceği şeklinde yoğun propagandalar yürütüldüğünü savundu. Yılmaz, “Bolumuzun tek özelliği tabiatımız. Hiç kimse bu güzelliği bizden daha iyi koruyamaz. Bolu korumuştur. Bakın planlı yapılan işler doğanın istismarını önler, plansız kalması ise talana yol açar. Eleştirenler herhalde plansız kalsın, talan olsun istemezler” diye konuştu.

“Gölcük dünyaya ait”

Başkan Yılmaz, Gölcük’e çok sayıda turistik konaklama tesisi yapılması halinde artık Gölcük’e konaklama yapanlar dışında hiç kimsenin giremeyeceği yönündeki eleştirilere de yanıt verdi. Yılmaz, “Gölcük sadece Bolu’nun değil ki, sadece Türkiye’nin değil ki. Orası tüm insanlığın malı. Dünyadan kim isterse oraya gelsinler diye biz yola çıktık. Biz Bolu olarak turizm, sağlık, üniversite kenti olacağız. Kimse Gölcük’ü kirletemesin diye projeler geliştiriyoruz” ifadelerinde bulundu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla