Ana SayfaGündemÇankaya Belediyesi, Eskişehir'in şehir mobilyalarını örnek alacak

Çankaya Belediyesi, Eskişehir’in şehir mobilyalarını örnek alacak

Çankaya Belediyesi yetkilileri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin şehir mobilyalarını inceleyerek, aynı uygulamayı ilçede hayata geçirmek için harekete geçti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin başarılı projeleri, diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kendine has sanat anlayışıyla düzenlediği peyzaj mimarisi ile diğer belediyelere örnek olmayı sürdürüyor. Çankaya Belediyesi yetkilileri, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin örnek teşkil eden titiz çalışmalarıyla ürettiği şehir mobilyalarını incelemek üzere Eskişehir’e geldi. Yetkililer, Büyükşehire bağlı marangoz, boya, kaynak, polyester ve CNC atölyeleri ile Fidan Köklendirme Tesisi’ni gezdi.

Çankaya Belediyesi yetkilileri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in sanat direktörlüğünde üretilen şehir mobilyalarını inceledi. Yetkililer, mobilyaları çok beğendiklerini belirtti. Yetililer, Eskişehir’deki örnekleri baz alarak kendi Belediyelerinde de uygulamaya koyacaklarını ifade etti. Yetkililer, gerçekleştirdikleri başarılı projelerinden dolayı Büyükşehir Belediyesini tebrik etti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla