Ana SayfaFuarÇorlu'da Alışveriş Fuarı kapılarını törenle açtı

Çorlu’da Alışveriş Fuarı kapılarını törenle açtı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde belediyeler, kalkınma ajansları, odalar ve kooperatifler tarafından düzenlenen “Çorlu Alışveriş Fuarı”, kapılarını ziyaretçilere törenle açtı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Kaymakamlığı ve Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Trakya Kalkınma Ajansı, Esnaf Odası ve S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi iş birliğiyle “Çorlu Alışveriş Fuarı” düzenlendi. Fuar öncesi, Çorlu Belediyesi önünden fuar alanına kadın korteji yürüyüşü yapıldı. Ardından açılış töreni düzenlendi. Törene, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe kaymakamı, belediye başkanı, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“Öncesinde sadece bir fikirdi”

Açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu’muza, Çorlu Alışveriş Fuarımıza hoş geldiniz. Sizleri saygı ile selamlıyorum. Büyük projeler, atılımlar önce bir fikir olarak doğarlar. Çalışkan ve azimli insanların elinde bu fikirler kağıda dökülür, planlanır, hesaplanır. Ve yine aynı çalışkan insanların oluşturduğu ekipler birlik olur, çalışır ve o fikirler nihayetinde hayata geçer. İşte Çorlu Alışveriş Fuarı da tam olarak bu şekilde doğdu. Öncesinde sadece bizi heyecanlandıran bir fikirdi. Bu fikrin hayata geçmesini isteyen cesur insanlar elini taşın altına koydu, koordine oldu, çalıştı ve çok kısa bir süre içerisinde Çorlu Alışveriş Fuarı hayat buldu” dedi.

Paydaşlara teşekkür

Başkan Sarıkurt, “Şehrimizin marka değerini yükselteceğine yürekten inandığım bu projede çalışan paydaşlarımız Çorlu Kaymakamlığımıza, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize, Çorlu Belediyemizin çalışanlarına, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamıza, TURSAB’a, KOSGEB’e, Trakya Kalkınma Ajansımıza, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğimize, Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimize, Renkly Fuarcılığa, fuarımızın açılmasında emeği geçen herkese, fuar katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla