Ana SayfaGündemSultanbeyli Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırladı

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladı. Erdoğan, Başkan Hüseyin Keskin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kas hastalığı nedeniyle 23 yaşında hayatını kaybeden ve Abdurrahmangazi Camisinde son yolculuğuna uğurlanan Abdullah Samet Demir’in cenaze töreninin katıldı. Erdoğan, daha sonra, Sultanbeyli Belediyesini ziyaret etti. Sultanbeyli Belediyesi Başkanı Hüseyin Keskin tarafından ağırlanan Erdoğan, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı, ziyaretin ardından belediye çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye binasında yaklaşık 1,5 saat kadar kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen vatandaşlara Prof. Dr. İsmail Hakkı Ünal tarafından kaleme alınan ve ön sözünde “Merhume ve merhum biricik anne, babalarımız Tenzile-Ahmet Erdoğan ve Hayriye-Cemal Gülbaran’ın ruhlarına Fatiha. Evlatları Emine Erdoğan-Recep Tayyip Erdoğan” yazılı “40 Hadis’te Anne-Baba” başlıklı eser ile “Kur’an-ı Kerim’den Sureler ve Dualar” başlıklı eserleri hediye etti.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla