Ana SayfaSporDenizli Kayak Merkezi, ücretsiz kurslara ev sahipliği yapacak

Denizli Kayak Merkezi, ücretsiz kurslara ev sahipliği yapacak

Denizli Kayak Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek ücretsiz kayak kursuna ev sahipliği yapacak. Kurslar, 3 grup halinde verilecek.

Denizli Kayak Merkezi, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alındı. Belediye, merkezde ücretsiz kayak kursu kayıtlarına başladı. Kurslar, haftanın 6 günü düzenlenecek. Kursiyerlere kayak ekipmanları da ücretsiz verilecek. 6 Ocak 2018’den itibaren toplam 3 grup halinde verilecek kurslar hafta içi ve hafta sonu olarak yapılacak. Salı-Çarşamba ve Perşembe-Cuma iki ayrı grup olarak verilecek kurslara 10 yaş ve üzerindeki vatandaşlar katılabilecek. Cumartesi-Pazar günleri verilecek kurslara ise sadece 10-18 yaş arasındaki (ortaokul ve lise) öğrenciler kayıt yaptırabilecek. Sömestr tatilinde ise 10-18 yaş arası öğrencilere 12 gün boyunca eğitim verilebilecek. Eğitim sürecince kursiyerlere öğle yemeği ve kayak ekipmanları da ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Vatandaşlar, kurs başvuruları için Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi’ne müracaat edebilecek.

“Denizli Kayak Merkezi dünya standartlarında”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi’nin faaliyete geçtiği ilk günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Zolan, tesisin bu yıl da kış turizminin uğrak mekanı haline geleceğini söyledi. Zolan, merkezin dünya standartlarında olduğunu ifade etti. Zolan, “Hemşerilerimiz kayak yapanları artık televizyonlardan izlemeyecek. 10 yaşından itibaren isteyen herkes ücretsiz vereceğimiz kurslarla kayak sporu ile tanışabilecek. Tüm vatandaşlarımızı Denizli Kayak Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla