Ana SayfaKültür SanatDenizli’nin turizm değerleri karikatür ile anlatılacak

Denizli’nin turizm değerleri karikatür ile anlatılacak

Denizli’nin turizm değerleri, Belediye Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca yürütülen proje ile karikatürlerle anlatılacak. Kenti en iyi anlatana 3 bin TL ödül verilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Karikatür Yarışması başladı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmanın konusu “Denizli’de Turizm” olacak. Üç kategoride düzenlenen yarışmada 9-14 yaş arası, 15-18 yaş arası ve 18 yaş üstündeki kişilerin karikatürleri değerlendirmeye tabi tutulacak.

Birinciye 3 bin TL ödül

Yarışmada, çizeceği karikatürle kenti en iyi anlatarak birinci olana 3 bin TL ödül verilecek. İkinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye ise 2 bin TL verilecek. Mansiyon ödülü alanlara da bin TL verilecek. Ayrıca 18 yaş altı 6 genç çizer de özendirme ödülü alacak. Karikatür yarışmasının seçici kurulunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Karikatüristler Savaş Ünlü, Şevket Yalaz, Abdülkadir Uslu, Mehmet Selçuk, Altan Özeskici, Ali Şur ve Kübra Deligöz yer alacak.

Ödüller kitap fuarında verilecek

Dereceye giren karikatüristlere ödülleri Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’nın açılışında verilecek. Ödül töreninin ardından dereceye giren karikatürler fuar alanında sergilenecek.

Karikatürlerin “Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2, PK:20100-Denizli” adresine; posta-kargo ile gönderileceği gibi elden tutanak karşılığı teslim edilebileceği, posta ile müracaatlarda, ilan edilen teslim süresi için son gün; belediyeye ulaştığı tarih kabul edileceği ifade edildi.

Yerel haber siteleriarasından kalitesiyle sıyrılan www.ozelkalem.com.tr olarak kaliteli yerel haberler ile bir tık uzağınızdayız. . Haber Denizli Son Dakika gelişmelerini sitemizden takip edebilirsiniz.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla