Ana SayfaGündemElazığ'da anlamlı tablo: Adaylar el ele fotoğraf çektirdi

Elazığ’da anlamlı tablo: Adaylar el ele fotoğraf çektirdi

Elazığ’da düzenlenen bir programa katılan siyasi partilerin belediye başkan adayları el ele fotoğraf çektirerek, anlamlı bir tablo oluşturdu.

Şavaklılar Derneği (Şavak Der) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 
Şavaklılar 2. Geleneksel Dayanışma Programı güzel anlara sahne oldu.
Siyasilerin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, STK temsilcileri, kurum müdürleri ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda sanatçı Gülistan ve Haşim Tokdemir konser verdi. Dernek üyelerinin yaşam tarzlarının anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle başlayan program, dernek başkanı Naim Doğan’ın konuşmasıyla devam etti. Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, geceye katılım sağlayan bütün belediye başkan adaylarını yanına davet etti. Milletvekili Erol ve başkan adayları el ele poz vererek katılımcıları selamladı.

“Türkiye için kardeşlik çok önemli”

Açılış konuşmasının ardından açıklamalar yapan Erol, Türkiye için üretim, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine dikkat çekerek, bu anlamda Şavak Der’in sağladığı katkılar için teşekkür etti. Türkiye’de iki tür milletvekili anlayışı olduğunu söyleyen Gürsel Erol, “Birincisi, genel başkanların ve genel merkezin seçtiği milletvekilleri var. Bir de bizim gibi halkın desteğini alarak iş başına geçen milletin vekilleri var. Biz genel merkezlerin değil, sokakların, halkın ve milletin vekilleri olarak aranızdayız” şeklinde konuştu.

“Hepimizin ortak hedefi bu ülkeye sahip çıkmak”

Erol, kentin sorunlarına karşı duyarlı davranmalarındaki ana nedenin bu durumdan kaynaklandığını sözlerine ekledi.  Erol, “Hepimiz kardeşiz, hemşehriyiz. Hepimizin siyasi düşünceleri ve siyasi tercihleri birbirinden farklı olabilir. Ancak hepimizin ortak hedefi bu ülkeye sahip çıkmak ve Elazığ’ın sorunlarını çözmek için çaba sarf etmektir. Onun için AK Parti, MHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarını sahneye davet ederek Elazığ’a ve Türkiye’ye dostluğu ve kardeşliği göstermek istedik” diye konuştu.

Erol, kadınları da üretime dahil etmek ve onları yatırım projelerine katmak istediklerini vurgulayarak, toplumun her kesiminde birliği sağlayarak Türkiye’ye sahip çıkabileceklerinin altını çizdi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla