Ana SayfaSporErgene Belediyesi, ilçeyi modern spor tesisine kavuşturdu

Ergene Belediyesi, ilçeyi modern spor tesisine kavuşturdu

Ergene Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Ergene Belediyesi, vatandaşları sporla buluşturmak ve spora destek vermek amacıyla yatırımlarını sürdürüyor. Belediye, Velimeşe Mahallesi’nde yaptırdığı Kapalı Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nin açılışını yaptı. Açılışa, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe belediye başkanları, eski milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“İnsan odaklı hizmet vermeye çalışıyoruz”

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleştirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel

Yüksel, hizmet ve yatırımlarını sosyal demokrat belediyeciliğin esaslarına göre yaptıklarını ifade etti. Yüksel, “Bizler Ergene Belediyesi olarak, doğumdan ölüme vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak, insan odaklı hizmet vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ergene’nin altyapısını baştan aşağı yeniledik. Altyapımız büyük oranda tamamlandı. Şimdi de üstyapıya ağırlık verdik. Bu kapsamda asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Ergene’mizin bütün mahallelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdiğimiz projeleri tamamlama gayreti içerisindeyiz. Görev süremizin sonuna kadar bütün projelerimizi tamamlayacağız. Biraz sonra açılışını yapacağımız tesislerin de Ergeneli ve bütün Tekirdağlı vatandaşlara hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

“Ana felsefemiz dürüstlük ve çok çalışmaktır”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, 11 ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde Tekirdağ’a hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Albayrak, “Spor tesisleri yapmak ve o spor tesislerinden şampiyon sporcu yetiştirmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok ciddi yatırımlarımız var. Yüzme havuzları, kapalı spor tesisleri, spor liseleri, spor kompleksleri gibi yatırımlarımız var. Bunların yanı sıra Tekirdağ’ın birçok noktasında halı sahalar yapıyoruz. Görev süremizi son ana kadar dolu dolu, hizmetle geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Ergene ilçemiz, 4 belde belediyesinin bir araya gelmesiyle kurulan yeni bir ilçe. Bu birbirinden dağınık mahalleleri hizmetleriyle bütünleştirerek Ergenelilik bilinci oluşturan Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’i ve onu göreve getiren sevgili Ergenelileri kutluyorum” diye konuştu.

Albayrak, “Görev süremizin bitmesine 444 gün var. Bu 444 gün boyunca söz verdiğimiz bütün hizmetleri yerine getireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin 115 projesi içerisinde 1 katrilyon 300 milyonluk yatırım var. Bunlardan devam edenleri ve kısa süre içerisinde tamamlanacak olanları var. Siz düşünün nasıl bir Tekirdağ devraldığımızı. 30 Mart 2019’a kadar bu hizmeti sürdüreceğiz. Bırakıp gitmek yok. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü bizim ana felsefemiz, dürüstlük ve çok çalışmaktır. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun ailesine ve başarılı sporculara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla