Ana SayfaGündemBelediyenin peyzaj çalışmaları sayesinde Eskişehir çiçek açtı

Belediyenin peyzaj çalışmaları sayesinde Eskişehir çiçek açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, havanın ısınmasıyla birlikte seralarda yetiştirilen rengarenk çiçekler ile cadde ve bulvarları süsledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda çiçeklendirme çalışmalarına başlandı. Belediye ekipleri, baharın gelmesiyle çalışmalarını hızlandırdı. Belediye ekipleri, Eskişehir’i seralarda yetiştirilen petunya, gül, sardunya, aslanağzı ve Çin karanfili gibi çiçeklerle süsledi. Porsuk Çayı ve çevresi başta olmak üzere şehrin çeşitli bölgelerine dikilen çiçekler, kente estetik görünüm kazandırdı.

Eskişehirliler ve şehri gezmeye gelen turistler, bozkırda çiçek bahçesinde gibi gezdiklerini belirterek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Suna Ceylan adlı vatandaş, kentin çok güzel görünmesinin yanı sıra mis gibi koktuğunu anlattı. Eskişehir’in Türkiye’nin güzel şehirlerinden biri olduğunu kaydeden Ceylan, “Bu gibi çalışmalar kentimize çok yakışıyor. Özellikle Porsuk çevresi müthiş oldu” dedi.

Belediye yetkilileri ise, kent sakinlerinden çiçek ve bitkilerin korunması konusunda duyarlı olmalarını istedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla