Ana SayfaGündemEuroasia Airshow Fuarı Antalya’da başlıyor

Euroasia Airshow Fuarı Antalya’da başlıyor

Ticari ve askeri havacılık sektörünün global ve bölgesel oyuncuları Antalya’da düzenlenecek olan Euroasia Airshow Fuarı’nda bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek olan Euroasia Airshow, 25-29 Nisan tarihleri arasında Antalya Havalimanı’nda başlayacak. Fuar öncesi bir otelde tanıtım lansmanı düzenlendi. Lansmana, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, MedyaCity Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt ve gazeteciler katıldı. Lansmanda, Euroasia Airshow ile ilgili bilgiler ve tanıtım filmi gösterimi yapıldı.

“Önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın son birkaç yıldır uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptığına dikkat çekti. Türel, bu etkinliklerin son derece başarıyla sonuçlandığını ve Antalya’ya marka değerinde katkı sağladığını söyledi. Türel, düzenlenecek olan organizasyonun da bunlardan bir tanesi olduğunu ifade etti. Türel, Paris, Londra ve Dubai gibi dünyadaki diğer marka şehirlerden örnekler verdi. Türel, “Bu şehirlerin 365 gününün en az 200 günün ciddi organizasyonlarla dolu. Adeta biri bitmeden biri başlıyor. Antalya’da da bunu yapmamız lazım. Göreve başladığım 2004 yılı öncesinde bir tek film ve piyano festivali yapılıyordu ancak şu anda Antalya yılın 100150 günü önemli organizasyonlara ev sahipliği yapar hale geldi” dedi.

“Euroasia Airshow bir fırsat”

Türel, Türkiye havacılığının nerede olduğunu dünyaya gösterebilmek için Euroasia Airshow’un bir fırsat olduğuna işaret eti. Türel, ilerleyen zamanda İpek yolu üzerinde bulunan ülkelerin belediyeleriyle de Antalya’da bir toplantı gerçekleştireceklerini ve bunun da kente ekonomik anlamda son derece katkı sağlayacak bir organizasyon olacağını söyledi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla