Ana SayfaGündemFatma Şahin: "Meral Akşener'den özür bekliyorum"

Fatma Şahin: “Meral Akşener’den özür bekliyorum”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Osmaniye’ye giderken konvoyunun hafriyat kamyonu tarafından engellendiğini ileri süren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den özür beklediğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumartesi günü Gaziantep’teki mitinginin ardından Osmaniye’ye giderken konvoyunun bir hafriyat kamyonu tarafından engellendiğini ileri sürdü. Akşener, Gaziantep Valisi ile belediye yönetimini eleştirdi. Akşener’e yanıt gecikmedi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Akşener’in iddialarına düzenlediği basın toplantısıyla yanıt verdi.

“Güvenlik gerekçesiyle kapatıldı”

Fatma Şahin, her mitingde önlem alındığını, yolun güvenlik tedbiri kapsamında kapatıldığını belirti. Şahin, “Kendisinden bir özür bekliyorum. Bu özür gelmezse hukuk devletinde gerekli takibi yapacağıma, halkımız adına takip edeceğime söz veriyorum. Biz sayın genel başkanın açıklamalarından sonra valilik ve belediye olarak bu durumun böyle olmadığını açıkladık. Buna rağmen bu sabah ulusaldaki birçok yazılı basına ‘Kamyon engeli, Akşener’e kamyon ayıbı’ diye manşetten verildi. Yeniden Türkiye’de bir mağduriyet yaşatılmaya çalışıldığını ve siyaset yapma ortamının engellendiği yönünde bir algı oluşturuluyor. Bunu esefle kınıyorum” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla