Ana SayfaGündemFatma Şahin ve Yücel Yılmaz, Eskişehir'e hayran kaldı

Fatma Şahin ve Yücel Yılmaz, Eskişehir’e hayran kaldı

Eskişehir’e gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kente hayran kaldıklarını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Balıkesir’in Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Kent Konseyleri Buluşması için Eskişehir’e geldi. Başkanlar Şahin ve Yılmaz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi. İlk olarak Odunpazarı bölgesinde bulunan Müzeler Kompleksi’ni ziyaret eden ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Balmumu Heykeller Müzesi ve Kurtuluş Müzesi’ne hayran kaldıklarını ifade etti.

Başkan Fatma Şahin, balmumu heykellerin tarihle temas kurmaya çok uygun olduğunu belirtti. Şahin, Atatürk’ün çeşitli dönemlerini yansıtan heykellerden çok etkilendiğini kaydetti.

Porsuk Projesi ve Kentpark hakkında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen’den bilgiler alan Fatma Şahin ve Yücel Yılmaz, Eskişehir’e kazandırdığı başarılı şehircilik projelerinden dolayı Yılmaz Büyükerşen’i tebrik ettiler.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla