Ana SayfaGündemMHP Lideri Bahçeli, belediye başkanlarıyla bir araya geldi

MHP Lideri Bahçeli, belediye başkanlarıyla bir araya geldi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Antalya’da düzenlenen toplantıda, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Bahçeli, partisinin yerel seçimlerde oyunu arttırdığını belirtti.

MHP, 2017 Belediye Başkanları Toplantısı, Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP’li belediye başkanları katıldı. Bahçeli, toplantıda yaptığı konuşmada, hem partiye hem de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Oy oranımız hafife alınamayacaktır”

MHP Lideri Bahçeli, belediye başkanları ve yerel yönetimlerin üzerine düşen vazifeleri anlattı. Bahçeli, yapılacak çalışmalarda özverili, iktisadi ve kamu menfaatinin üstün tutulmasının önemine vurgu yaptı. Bahçeli, partisinin yerel seçimlerde oyunu arttırdığını da belirtti. Bahçeli, Bahçeli, “Milletimiz bize 3 büyükşehir, 100 ilçe, 56 belde olmak üzere 164 belediye yönetimini emanet etmiştir. Elbette bunu yeterli bulmuyor, yeterli görmüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin almış olduğu oy miktarı, kazandığı belediye sayısı küçümsenemeyecek, hafife alınamayacaktır. Aksi bir tutum açıkça Türk milletinin tercihlerine saygısızlıktır. Milliyetçi Hareket Partisi, baştan beri zora talip olmuş, imkansızlıkların içinden hilal gibi doğmuştur” dedi.

100’ün üzerinde belediye başkanı, milletvekilleri ve parti ilçe ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Bahçeli’nin 2019 yerel seçimleri ile ilgili belediye başkanlarına partinin izleyeceği yol hakkında bilgiler verdiği öğrenildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla