Ana SayfaSpor'Turp Gibi Kadıköy' sporları devam ediyor

‘Turp Gibi Kadıköy’ sporları devam ediyor

İstanbul’un Kadıköy İlçe Belediyesince başlatılan ve her yıl yaz aylarında düzenlenen “Turp Gibi Kadıköy” etkinlikleri bu yıl da devam edecek.

Kadıköy Belediyesince başlatılan başlatılan “Turp Gibi Kadıköy” etkinlikleri bu yıl da kaldığı yerden devam edecek. Etkinlik bu yıl da çeşitli parklarda düzenlenecek. İlçedeki parkların çoğun da eğitmenler eşliğinde düzenlenecek etkinliğe çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

16 Nisan’da sabah 08.00’da başlayacak etkinlikte, Kadıköylü vatandaşlar farklı branşlarda spor yapma imkanı bulacak. Vatandaşlara, bir ay boyunca, profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür-fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step – aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlayacak.

Sabah sporları, Kadıköy’de Milli Hakimiyet Parkı, Spor Merkezi Koşuyolu ve Fenerbahçe Parkı’nda pazartesi günleri yapılacak. Çarşamba ve cuma günleri saat 8’de Kriton Curi Parkı’nda, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri saat 8’de Kalamış Spor Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Hafta içi her gün saat 8’de ve Özgürlük Parkı’nda hafta içi her gün saat 7:30’da yapılacak.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla