Ana SayfaGündemZekai Kafaoğlu: "Bandırma'da belediyeyi alacağımıza inanıyorum"

Zekai Kafaoğlu: “Bandırma’da belediyeyi alacağımıza inanıyorum”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, CHP’li Dursun Mirza’nın Belediye Başkanlığını yaptığı Badırma’da, belediye başkanlığını alabileceklerini söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırmalı gazeteciler ile bir araya geldi. Yöneltilen soruları yanıtlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim öncesi haftanın bir gününü Bandırma’ya bir diğer gününü ise Edremit’e ayıracağını açıkladı. Kafaoğlu, “Bunu neden yapıyorsunuz?” sorusunu, “Balıkesir, büyükşehir olduktan sonra coğrafyası büyüdü. Böylece hem yapılan hizmetleri yerinde göreceğiz hem de sorunları tespit edeceğiz. Vatandaşın bize daha kolay ulaşmasını sağlayacağız” yanıtladı.

24 Haziran seçimlerini değerlendiren Kafaoğlu, “Önceki seçimlerde Ekmelettin İhsanoğlu birinci olmuştu. Cumhurbaşkanlığı ve Cumhur İttifakı açısından büyük bir başarı var. 41.6 Balıkesir ortalaması. Türkiye genelinde 42 olan ortalamaya çok yaklaştık. 5 milletvekilimiz oldu. Bu sonuç Cumhurbaşkanımız tarafından bizleri tebrik ederek teyit edilmiştir” diye konuştu.

“Yol çalışmalarımız devam ediyor”

Bandırma’ya yapılan yatırımlar konusunda da bilgi veren Kafaoğlu, “Gelir gelmez ‘suda indirim yapacağımızı’ söyledik indirim yaparak işe başladık. ‘2 bin kilometre yol yapacağız’ dedik bu çalışmalarımız devam ediyor. Bandırma’da 4 cadde bize ait bu caddeleri sıcak asfalt ile yenileceğiz. En hızlı şekilde bu çalışmayı tamamlayacağız. Bu bölgede de oylarımızda artış oldu. Diğer partilerle aramızdaki fark kapanıyor. Bandırma’da belediyeyi alacağımıza inanıyorum. 2004 yılında bunu başardık. Doğru aday, doğru zaman ve doğru meclis üyeleri ile anketler yaparak Bandırmalıların beklentisi doğrultusunda Bandırma’yı kazanacağız” ifadelerinde bulundu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla