Ana SayfaKültür Sanat'Kursiyerlerin gözünden Beyoğlu' sergisi açıldı

‘Kursiyerlerin gözünden Beyoğlu’ sergisi açıldı

Beyoğlu’nda fotoğrafçılık dersi alarak, ilçeyi fotoğraflayan kursiyerlerin çektiği fotoğraflar, “Kursiyerlerin Gözünden Beyoğlu” sergisi ile sanatseverlerle buluştu.

İstanbul Beyoğlu’nda geleceğin fotoğrafçılarını yetiştirmek amacıyla açılan Fotoğrafçılık Atölyesi’nin 15’nci dönemi tamamlandı. Aldığı fotoğrafçılık eğitimi ile Beyoğlu’nu fotoğraflayan kursiyerlerin çekimlerinden seçilen 55 fotoğraf “Kursiyerlerin Gözünden Beyoğlu” fotoğraf sergisinde sanatseverlerle buluştu.

Derslerde öğrendiği teorik bilgileri düzenlenen şehir içi turlarla pratiğe döken öğrenciler önce Beyoğlu’nu fotoğrafladı. Daha sonra bu fotoğraflar Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi‘nde açılan “Kursiyerlerin Gözünden Beyoğlu”fotoğraf sergisinde sanatseverlerle buluştu. 55 fotoğrafın yer aldığı sergi bir ay boyunca ziyaret edilebilecek.

400 öğrenciye eğitim verildi

Fotoğrafçılık Atölyesi’ne bu güne kadar yaklaşık 400 öğrenci katıldı. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği Fotoğrafçılık Atölyesi’nde dersler Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın fotoğrafçısı olarak da görev yapan Fotoğraf Sanatçısı Timur Tahmaz tarafından veriliyor. 4 ay süren kursta kursiyerlere, fotoğrafçılığa dair temel ve teorik bilgileri öğretiliyor. Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere Milli Eğitim onaylı sertifika veriliyor.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla