Ana SayfaSosyal sorumlulukLüleburgaz'da sosyal girişimcilik konferansı

Lüleburgaz’da sosyal girişimcilik konferansı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Sosyal Girişimcilik Konferansı düzenlendi. Konferansta, gençlere girişimcilik alanında fikirler sunuldu.

2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz’da Sosyal Girişimcilik Konferansı yapıldı. Konferans, Lüleburgaz Belediyesinin desteği ve ev sahipliğinde Okan Üniversitesi Sosyal Girişimcilik ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Sosyal Girişim Laboratuvarı paydaşlığıyla organize edildi. Konferans, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) gerçekleştirildi. Konferansa, sosyal girişimcilik alanında pek çok başarılı projeye imza atan isimler konuşmacı olarak katıldı. Konferansta, gençler fikirlerini üretme ve geliştirme sürecinde nelerle karşılaşabileceklerini gözlemleyip önemli deneyimler elde ettiler.

Konferansta, SOGLA Kurucusu Yazar Timur Tiryaki, SOGLab Kurucusu tasarımcı Göksel Gürsel, A Mimarlık kurucusu, Yeşil Mimar, Döngüsel Tasarımcı Özgül Öztürk Aksu, makine mühendisi Emin Halebak, Engelsiz Sanat Derneği kurucusu Gülçin Kaya İnceiplik, TÜSİAD, Girişimcilik ve Gençlik Çalışmaları Bölümü Uzman Yardımcısı, SOGLA Akademi Mezunu Kadir Yusuf Öztürk, SİM Sosyal İnovasyon Merkezi kurucusu Suat Özçağdaş, DEM Derneği demgooscoffee Sosyal Girişimi kurucusu, SOGLA Akademi Mezunu Ayşe Damla İşeri, Okan Üniversitesi Sosyal Girişimcilik Merkezi Direktörü, İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ezgi Yıldırım Saatçi ve Yasin Sert konuşmacı olarak katılıp genç girişimcilere ilham oldular.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla