Ana SayfaYapım OnarımMuratpaşa Belediyesi 7 park daha yaptı: Açılışlar 12 Aralık'ta

Muratpaşa Belediyesi 7 park daha yaptı: Açılışlar 12 Aralık’ta

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi ilçeye 7 yeni park daha yaptı. Parkların açılışı 12 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi, Kızıltoprak, Kızılarık, Muratpaşa, Güvenlik, Meltem ve Güzeloba Mahalleleri’nde yapımını tamamladığı 7 parkın açılışını yarın yapacak. Saat 11.00’da başlayan tören ile yapılacak açılışların ardından parklar hizmete girecek.

Muratpaşa parka doyacak

Törende, Kızıltoprak Mahallesi 997’nci sokak üzerinde 730 metrekare genişliğe sahip park alanıyla birlikte Muratpaşa Mahallesi’nin 13’üncü parkı hizmete açılacak. 599 Sokak üzerinde bulunan 550 metrekare büyüklüğündeki parkın da açılışı gerçekleştirilecek. 3 bin 500 metrekare genişliğiyle Güvenlik Mahallesi’nin en büyük parkı törenden sonra halkın hizmetine girecek. Törende Meltem Mahallesi’nde eski balık pazarının yan tarafında bulunan ve içerisinde çocuk oyun grubu ile fitness alanının olduğu park da açılacak. Muratpaşa Belediyesi’nin toplu açılış töreninde Güzeloba Mahallesi’nden ise 2 park hizmete açılacak. Rauf Denktaş Bulvarı üzerinde 1200 metrekare ve eski Ofo Otel yanında 2 bin 130 metrekare genişliğe sahip 2 park alanı da açılacak .

Yerel seçimler yaklaşırken tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Yerel seçimler 2019 için derlediğimiz son dakika haberleri takip ediniz. Yerel yönetim haberleri arasındankalitesiyle sıyrılan www.ozelkalem.com.tr olarak kaliteli yerel yönetimler son dakika haberleri ile bir tık uzağınızdayız.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla