Ana SayfaGündemMutlu kentler hayal ediyoruz

Mutlu kentler hayal ediyoruz

Mutlu kentler hayal ediyoruz hep. Her bakımdan zamana ayak uydurabilmiş, modern yatırımlarla, özenli çalışmalarla, yerel yöneticilerinin ilerici yaklaşımları sayesinde hayata geçirilmiş örnek uygulamalarla rahat, sağlıklı, temiz, her bakımdan güzel kentler hayal ediyoruz. Ülkemizin bütün kentlerinde çok iyi yaşam koşullarında hayat süren mutlu insanlar hayal ediyoruz.

Biliyoruz ki bunu mümkün kılacak en önemli güç, bunu sağlayacak en etkin kişiler yerel yöneticiler. Bu nedenle de yerel yöneticilerimizin çalışmalarını çok yakından ve her koşulda tarafsız bir bakış açısı ile yakından izliyoruz.

Ülkemizin bütün kentlerinin, bütün insanlarının birlik içinde mutlu bir yaşam sürmesi için en fazla sorumluluğun da yine yerel yöneticilerde olduğuna inanıyoruz.

Son günlerde içinde bulunduğumuz zorlu sürecinde aşılmasında da yerel yöneticilerimizin mesajları, çabaları, girişimleri ve ülkemizin bütünlüğüne yönelik kararlı duruşları, görüyoruz ki her şeyden daha önemli.

Onlar nasıl bir gelecek hayal ediyorsa, varacağımız yerin orası olacağına inanıyoruz. Onların hedefinde nasıl bir gelecek varsa, ülkemizin tam olarak öyle bir geleceğe doğru yol aldığını da görüyoruz.

Ülkemizin yerel yöneticilerimizin de çabasıyla güzel bir geleceğe ulaşması için biz de üzerimize düşen ne varsa yapıyor ve kentlerin ilerlemesine katkıda bulunacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Özelkalem Dergisi’nin ve EPR Yerel Yönetim Ajansı’nın sosyal medya hesaplarından da yerel yöneticilerimizin çalışmalarının çok daha geniş kitlelere erişmesi ve güzel bir Türkiye yolunda atılan her değerli adımın bütün kentlere ilham vermesi için büyük bir gayret gösteriyoruz.

Bugünlerde büyük bir heyecan içerisindeyiz. Özelkalem Dergisi’nin 100. Sayısına şimdiden hazırlanıyoruz.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla