Ana SayfaGündemBaşkan Rifat Özkan: "Yaptıklarımız teminatımızdır"

Başkan Rifat Özkan: “Yaptıklarımız teminatımızdır”

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, son bir yıllarında dahil AK Parti belediyeciliği döneminde yaptıklarını teminatlarını olduğunu vurguladı.

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, belediyenin hizmetler ve yerel seçimler süreciyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Özkan, yerel seçimlerle ilgili, “Genel Merkezimizin talimatı ile Türkiye’de hiçbir belediye başkanı aday adaylık başvurusu yapmayacak. Mevcut belediye başkanları doğal olarak aday adayı konumunda değerlendiriliyor. Biz de genel merkezimizin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim her zaman işimiz hizmet, gücümüz millet oldu. Milletimize ve Niğdemize hizmet sevdalısı olarak görevimizin başındayız” dedi.

“Görevimizi kararlılıkla sürdürüyoruz”

Özkan, 2 ay önce de bilgilendirme toplantısı yaptığını anımsattı. Özkan, Toplantıda, göreve geldiği son bir yıl içerisinde Niğde için çalışma programlarını kısa, orta ve uzun vadede projeler olarak ayarladıklarını ifade ettiğini anımsattı. Özkan, “Aynı kararlılık ve azimle sürdürdüğümüz görevimizi, orta ve uzun vadeli projelerimizi de hayata geçirerek devam ediyoruz. Son bir yıllık süre zarfında fiziki belediyecilik adına caddeler, sokaklar, parklar, sosyal tesisler üretirken sosyal belediyecilik adına her kesimi kucaklayan hizmetleri proje bazlı olarak üretmeyi hedefledik. Göreve geldiğimizde devam eden kentsel dönüşüm projemiz, her kesime yönelik az sayıda da olsa sanat, kültür, turizm, bilim spor çalışmalarımızla Niğde’de büyük değişimin temellerini hep birlikte attık. Bu çalışmalarımız sadece bir başlangıç olup artarak devam edecektir. Öncelikle şunu söylemek isterim ki Niğde AK Belediyecilik döneminde bambaşka bir çehre kazandı. Bu kazandığı çehreye insanımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bizlerde son bir yılda yenilerini ekleyerek devam ettik” diye konuştu.

“Şehirler yaşayan varlıklardır”

Özkan, şehirlerin yaşayan varlıklar olduğunu anlatarak, “Çünkü şehirleri oluşturan sonuçta insanlardır. İnsanımızın yaşamı devam ettikçe ihtiyaçlarda zamana göre değişir. Dün ihtiyaç olan bugün ihtiyaç olmaktan çıkar. Bugün hiç ihtiyaç olmayan ve adı bile akılda olmayan bir konu yarın şehir için önemli bir ihtiyaç haline gelebilir. Niğde Belediyesi olarak bizlerde bu düşünceleri edindiğim 5 yıllık belediyecilik tecrübemle ortaya koyuyor ve her fırsatta halkımızı bizzat dinleyerek istek ve taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi, AK Belediyecilik hizmetlerinin kesintiye uğramadan artarak devam etmiştir. Görevi devraldığımda devam eden çalışmaların tamamlanmasının yanı sıra yapılan hizmetlere yeni hizmetler ekledik. Birçok projenin devamını sağlayarak tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Birçok yeni proje hazırladık” ifadelerinde bulundu.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla