Ana SayfaUlaşımOrdu'nun toplu ulaşımında "kartlı sistem" de devreye girdi

Ordu’nun toplu ulaşımında “kartlı sistem” de devreye girdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen toplu taşıma sisteminde bugün itibariyle kartlı sistem de devreye girdi.

Ordu’da tamamlanan dönüşümle birlikte, hem konforlu bir ulaşım sağlanıyor, hem de şehir içerisindeki trafik yoğunluğunun önüne geçiliyor. Kentte, kartlı sistem de devreye girdi. Mor-beyaz rengini alan araçları inceleme fırsatı bulamayan bazı vatandaşlar, toplanma merkezi olan Cumhuriyet Meydanı’na gelerek, yeni ulaşım araçlarını incelemeye de devam ediyor.

Ücretsiz kart sırası bekleyenlere çay ikramı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Düz Mahalle’de bulunan ek binasının zemin katında açılan seyahat kartları bürosu açtı. Büro, ilk günden itibaren şehit yakınları, gaziler, öğrenciler, engelliler ve 65 yaş üstündeki vatandaşların akınına uğramaya devam ediyor. Bu statüdeki vatandaşların ücretsiz seyahat edilecek olması sebebiyle kart almak için sabah mesai başlangıcıyla kart bürosuna akın ediyor. Vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, kart bürosunun karşısına açılan stant ile sırada bekleyen vatandaşlara ücretsiz çay ikramı yapılıyor.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla