Ana SayfaKültür SanatOsmaniye Kitap Fuarı 3 yaşında

Osmaniye Kitap Fuarı 3 yaşında

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek kitap fuarı için hazırlıklar başladı. Fuar, 7-16 Aralık tarihleri arasında Masal Park’ta yapılacak.

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Kitap Fuarı için hazırlıklar başladı. 7-16 Aralık tarihleri arasında Masal Park yanındaki fuar alanında yapılacak olan organizasyonun 10 gün süreceği bildirildi. Fuar için pek çok yazar ve yayınevleri ile görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bir şehrin sosyo ekonomik ve kültürel anlamda kalkınmasına ve değişimine öncülük yapmanın, yerel yönetimlerin görevi anlayışıyla kitap fuarını düzenlediklerini söyledi. Etkinliğin düzenlenmesinde katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür eden Başkan Kara, “Hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi neticesinde kitap fuarını geleneksel olarak düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Ganire Paşayeva onur konuğu

Onur konuğu Ganire Paşayeva

Kara, ulusal düzeyde düzenlenen kitap fuarının bu yıl onur konuğunun Azerbaycan Milletvekili aynı zamanda bir Türkiye sevdalısı olan Ganire Paşayeva olduğunu açıkladı. Yazar, Hukukçu, Doktor kimlikleri ile de bilinen Ganire Paşayeva’nın Türkçe ve Azerbaycan Türkçesi dillerinde çok sayıda kitabı bulunuyor. Başkan Kara, hazırlıkların tamamlanmasından sonra etkinlik takviminin yayınlanacağını sözlerine ekledi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla