Ana SayfaGündemÖzelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni

Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni

Kendine zaman ayırıp ara sıra mutlaka geriye bakmalı insan. Geride kalan zamanın izlerine, yüzlerine bakmalı. İleride neler olabileceğini görmenin en aydınlık, en güzel yolu bu. 8 yıl geriye bakınca, Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri için Seçici Kurulumuzla bir araya geldiğimiz ilk toplantıları, ödüllerin kriterlerini belirlemek ve şartnameyi oluşturmak için yaptığımız o titiz çalışmaları, politikalar üstü bir ödül olmasını sağlamak için konuştuklarımızı hatırlıyorum.

Bu ödüllerin, belediye başkanlarına bütün Türkiye adına samimi, beklentisiz, tarafsız bir teşekkürü temsil etmesinin, ödüllerin esas var olma nedeni olması gerçeğinin o günlerde bizleri nasıl heyecanlandırdığını hatırlıyorum. İlk ödül törenimizin davetlileri gelmeye başladığında, ilk ödüller takdim edildiğinde, gazetelerde ve televizyonlarda Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni’nin ilk haberleri yayımlandığında nasıl inanılmaz bir sevinç duyduğumuzu hatırlıyorum. Ödül kazanan Belediye Başkanlarımızın, kendi kentlerinde bu ödülleri içtenlikle ve gururla paylaştıklarını gördükçe nasıl duygulandığımızı hatırlıyorum. Her yıl törende ödülünü almak ya da kazanan meslektaşlarını coşkuyla alkışlamak için aramızda olan Belediye Başkanlarımızdan ödüllere dair güzel şeyler duydukça bir sonraki törene nasıl daha inanılmaz bir şevkle hazırlandığımızı hatırlıyorum. İlk Başkanlar Korosunu ve bu özel koroda solist olarak yer almayı pırıl pırıl bir sevinçle kabul eden Belediye Başkanlarımızın o anlatılmaz değerdeki heyecanını hatırlıyorum.

Seçici kurulumuzun 8 yıl boyunca her yıl onca projeyi tek tek, bütün detaylarıyla,  çok uzun ve yorucu mesailer yaparak nasıl akıl almaz bir titizlikle değerlendirdiğini, değerlendirme toplantılarında projeleri incelerken hepimizin ülkemiz adına ne kadar güzel şeyler hissettiğimizi hatırlıyorum.

Her törende bizimle olan, bu hayale inanan, desteğini bu yıllar boyunca daima sürdüren sponsorlarımızın, tören sonralarında bize ilettiği güzel tebrikleri hatırlıyorum. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nin geride kalan yıllarına bakınca, gelecek olan yıllarına dair çok daha güzel günler gördüğümüzü ve bunun da elbette başta Seçici Kurul Üyelerimiz, Sponsorlarımız, Destekçilerimiz olmak üzere sahneye çıkıp bu ödülü kenti adına gururla alan ve ödüllerin amacı olan ‘güzel bir Türkiye’ hayaline ortak olan Belediye Başkanlarımız sayesinde gerçekleştiğini söylemek isterim.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla