Ana SayfaGündem"Özelkalem’in yeri, belediye başkanlarının yanıdır."

“Özelkalem’in yeri, belediye başkanlarının yanıdır.”

Özelkalem’in yeri, belediye başkanlarının yanıdır.

Özelkalem’in yeri, kentlerimizin daha güzel olması için elinden geleni yapanların ve hep daha güzel şeyler için çaba harcayanların yanıdır.

Özelkalem’in yeri, yerel yönetimlerin çalışmalarına değer katacak üretimler yapan ve çözümler sunan markaların yanıdır.

Özelkalem’in yeri, yerel yönetimlerin güzel adımlar atması için onları fikirleri, bilgileri ve deneyimleri destekleyen akademisyenlerin yanıdır.

Özelkalem’in yeri, kentlerde hayatın her geçen daha güzel olması için heyecan duyanların, emek verenlerin, yenilik getirenlerin yanıdır.

Bu nedenle de her sayımızda daha fazla yerel yönetici ile bir araya gelmeye, daha fazla kenti yakından görmeye, daha fazla projeyi sayfalarımıza taşımaya çalışıyoruz.

Yine bu nedenle; kentlerin geleceğini ilgilendiren, kentlerin modernleşmesine ivme kazandıran, kentlerin gelişimine güzel kapılar açan yerel, ulusal ve uluslararası her etkinlikte yer almaya büyük gayret gösteriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde de Özelkalem ve EPR Yerel Yönetim Ajansı olarak Montreal’deydik. Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği UITP’nin Montreal buluşmasına Medya Partneri unvanıyla katıldık.

Orada gördüklerimiz, öğrendiklerimiz, ülkemizden katılan yerel yöneticilerin, ulaşım alanında faaliyet gösteren iştirak yöneticilerinin, uzmanların ve tabii markaların, ulaşıma dair çok önemli atılımları, bu konuda dünya ölçeğinde donanımları olduğunu görmekten de büyük mutluluk ve gurur duyduk.

UITP Başkan Yardımcılığı görevine ülkemizden bir profesyonelin getirilmiş olması da ülkemiz için bir başka gurur. Bu güzel gelişmenin detayını da bu sayımızın UITP sayfalarında okuyabilirsiniz.

Bundan sonraki her günün bütün yerel yöneticilerimize ve yerel yönetimlerin çok daha verimli çalışmasında katkısı bulunan herkese nice güzellikler getirmesini diliyorum.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla