Ana SayfaGündemSalihli Belediyesi, yeni araç filosuyla daha güçlü

Salihli Belediyesi, yeni araç filosuyla daha güçlü

Manisa’nın Salihli Belediyesi, 102 mahalleye en iyi hizmetleri verebilmek için satın aldığı yeni iş makinaları ile araç filosunu güçlendirdi. Yeni alınan araçlar Kent Meydanı’nda tanıtıldı.

Hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedefleyen Salihli Belediyesi, araç filosuna eklediği 6 iş makinesi ve 1 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Özellikle kırsal mahallelerde daha iyi hizmetin verilmesi için araç filosuna 2 adet greyder, 1 adet asfalt silindiri 1 adet forklift, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet hafif ticari araç ve Belediyeler Birliğinden hibe olarak 1 adet kazıcı yükleyici ekledi.

“Kaliteli ve hızlı hizmet için çalışıyoruz”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yeni araçların ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kayda, “Göreve geldiğimizden bugüne kadar Salihli’ye daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Araç filomuzu güçlendiriyoruz. Salihli Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Her geçen gün değişen ve gelişen Salihli’yi görüyor, yaşıyorsunuz. En önemli projemiz olan doğalgaz için önümüzdeki günlerde Atatürk Caddesi ve Acısu Caddesi birleşim noktasından startı veriyoruz. Doğalgaz, bir şehrin hem zenginleşmesi hem de Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesi için olmazsa olmazıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni araçlarımız Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla