Ana SayfaGündemBaşkan Mithat Nehir yumruklu saldırıya uğradı

Başkan Mithat Nehir yumruklu saldırıya uğradı

Hatay’ın Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Selehattin A. isimli bir şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Selahattin A., gözaltına alındı.

Olay, Topruksuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, mahalle ziyareti sırasında, Selahattin A. isimli bir şahıs tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Vatandaşların araya girmesiyle olay büyümedi. Nehir, hastaneden darp raporu alırken, şahıs gözaltına alındı.

CHP’li Belediye Başkanı Nehir, yumruklu saldırının hukuka uygun olmayan bir imar girişimine karşı belediyenin yaptığı müdahale üzerine olduğunu belirtti. Nehir, “İmarla ilgili haksız, hukuksuz talebi olan bir vatandaş, belediye ekiplerinin rıza göstermediği bir imar konusunda bize karşı bir öfke biriktirmiş ve ilk karşılaşmada yumruklu saldırıda bulundu. Birkaç daha vurdu ve olay yerinden kaçtı. Üzgünüz, ama kamu hukukunu yok sayacak olanlara, saymak isteyenlere, bunları fırsatlara çevirmek isteyenlere izin ve fırsat vermeyeceğiz” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla