Ana SayfaGündemŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Lig'de

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Süper Lig’de

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, lig bitimine bir hafta kala Süper Lig’e çıktı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı, kendi sahasında Muş Spor Basketbol Takımı’nı 68-55 yendi. Takım, lig bitimine bir hafta kala Süper Lig’e çıktı.

“Çalışmaların meyvesini aldık”

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, sezona iyi hazırlandıklarını ifade etti. Yıldırım, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekibi olarak koordineli bir şekilde yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Ligin başlangıcından bu yana tüm sporcularımız özverili bir şekilde takıma katkı ve destek sağlamıştır. Lige iyi başladığımız gibi ligi iyi bir yerde iyi bir sayı ile tamamladık. Ligin son haftasında süper lig sevincini yaşıyoruz. Bu ligde bizlere her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla