Ana SayfaSporŞişli Belediyesi, 8'inci spor merkezini açtı

Şişli Belediyesi, 8’inci spor merkezini açtı

İstanbul’un Şişli Belediyesi, Şişli sakinlerine 8’inci spor merkezini kazandırdı. Belediye Başkanı Hayri İnönü, özellikle kadınları spora teşvik etti.

Şişli Belediyesi, sporun ilçede yaygınlaşması ve her yaştan insanın spor yapabilmesi için spora özel önem veriyor. Belediye, ilçedeki vatandaşlara spor yapabilecekleri alanlar sunmaya ve aralarına yenilerini katmaya devam ediyor.

“Spor salonları sağlıklı yaşam için şart”

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün katıldığı açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Şişlili kadınları spora teşvik eden İnönü, “8. spor tesisini açmış bulunuyoruz. Bu çok önemli, kişiler vücutlarına dikkat etmeleri lazım, sağlıklarına, büyük talep var. Açmamızın nedenlerinden bir tanesi talepten kaynaklanıyor. Özellikle hanımlarımız tahmin edemeyeceğiniz miktarda spor yapmak istiyorlar. Buna yeşil alan az olduğu için fırsat yok, yürüme ve temiz hava alma imkanları yok, hareket etme imkanları yok. Bunun için Spor Merkezleri açıyoruz. Biz bu gibi sosyal faliyetlerde ileriyiz ve halktan gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Spor merkezinde fitness salonları, kardio çalışmaları için koşu bantları, dikey ve yatay bisiklet, kondisyon çalışmaları yapmak isteyenler için de ağırlık istasyonları ve kondisyon aletleri bulunuyor. Spor salonu 100 kişilik kapasiteyle vatandaşlara hizmet verecek. Spor merkezinden Şişliler hafta içi her gün 09.00 ile 16.00 arası faydalanabilecek.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla