Ana SayfaGündemBaşkan Şevket Can sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Başkan Şevket Can sanayi esnafının sorunlarını dinledi

Mersin’in Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, bir araya geldiği Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Tarsus İlçe Belediye Başkanı Şevket Can, Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Can, burada esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Can, sitenin örnek bir proje ürünü olduğunu belirtti. “Bu memleket, bu şehir bizim” diyen Can, “Bizim birinci önceliğimiz huzurumuzun ve kardeşliğimizin devam etmesidir. Her platformda da söylüyorum. Tarsus Belediyesi ayrım yapmadı, ayırmadı, ötekileştirmedi. Tarsus Belediyesi birliği adresi oldu. Tarsus Belediyesi kardeşliğin, huzurun ve güvenin adresi oldu. Asfalt konusunda ilerleyen günlerde Kemalpaşa Sanayi Sitemizle ilgili bir çalışma yapılacak. Sizlerden ricamız dükkanların ön tarafı çok hor kullanmayalım. Biraz daha tertipli düzenli kullanırsanız sitemiz daha güzel görünür” dedi.

“Siteyi büyütmek için çalışmalara başlandı”

Sanayi Sitesini büyütmek için gerekli çalışmalara başlandığını ifade eden Başkan Can, “Eski sanayi sitemizde, yan tarafında bulunan arsaya 40 dükkan için proje çizdirdim. Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğüyle ilgili görüşmelerim devam ediyor. Diğer taraftan artıma tesisimizin oraya 25 milyon dolarlık yeni yatırımcı getirdim. Arsamızı sattık. Şu anda ÇED raporu süreci başladı. İnşallah 150 insanımız işe kavuşacak. Burası tavuk çiftliklerinin atıklarıyla enerji üretecek. Arıtma tesisinin yanında belediyemize ait 100 dönümlük bir alan var. Esnaflarımızdan kim gelmek istiyorsa kapımız açık. Ayrıca ikinci dönemde asfalt şantiyesine girişinde DSİ’den izin aldığımızda ırmak üstüne bir köprü yapacağız. Oradaki arsamız Tarsus’a daha da yakınlaşacak. Burayı da kar etmeden esnaflarımızın hizmetine sunacağım” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Can, esnafların dilek ve temennilerini dinledi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla