Ana SayfaYerel Yönetim ÖdülleriTekirdağ, 'Mükemmellikte Yetkinlik' kategorisinde 4 yıldız aldı

Tekirdağ, ‘Mükemmellikte Yetkinlik’ kategorisinde 4 yıldız aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik kategorisinde 4 yıldız belgesini almaya hak kazandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ulusal ve uluslararası alanda daha nice ödüller alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik kategorisinde 4 yıldız belgesini almaya hak kazandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak, belgeyi Türkiye Mükemmellik Ödül töreninde teslim aldı. Tören, İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı. Albayrak, “Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olmamıza rağmen kısa zamanda önemli işler başardık. EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Dört Yıldız Ödülü de bunun bir göstergesidir. Yolumuz uzun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ulusal ve uluslararası alanda daha nice ödüller alacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Tekirdağ Belediyesi hızla ilerliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 6 Ekim 2016 tarihinde KalDer ile karşılıklı İyi Niyet Bildirgesi imzalayarak, Ulusal Kalite Hareketi’ne katılım sağladı. Bu bildirge ile Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) Mükemmellik Modelini uygulayacağını taahhüt etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi EFQM ile Avrupa’da sürdürülebilir mükemmelliğini sağlayan kuruluşlardan biri olma yolunda hızla ilerliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla 2017 yılında Kalite, Çevre ve İş Sağlığı, Güvenliği Yönetim Sistemlerini kurdu. Bu sistem Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belgelendirildi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla