Ana SayfaGündemÜnlü Rus bloggerlar Samsun'u tanıttı... 'Samsun sizi bekliyor...'

Ünlü Rus bloggerlar Samsun’u tanıttı… ‘Samsun sizi bekliyor…’

Ünlü Rus bloggerlar, Rus turistlerin kente gelmesi için seferberlik başlatılan Samsun’u tanıttı. Bloggerlerin her birinin 50 binin üzerinde takipçisi olduğu belirtildi.

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun-Krasnodar uçak seferlerinin başlamasının ardından Rus turistleri bölgeye çekebilmek için tanıtımlarını sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, 1.5 ay önce Krasnodar’ın en işlek caddelerinde çalışan 2 otobüsü “Samsun sizi bekliyor” sloganıyla giydirerek, Ruslar için tanıtıma başladıklarını söyledi. 4 dev ekranda Samsun’u tanıtıcı reklamların döndüğünü belirten Çamaş, “Buradaki insanlar genellikle Antalya’ya gidiyor. Şimdi direkt uçakla 50 dakikada Samsun’a gelecekler. Bu da meyvelerini vermeye başladı” dedi.

Rus bloggerler güzellikleriyle dikkat çekti

Rusya’dan Samsun’a direkt uçak seferlerinin başlamasının ardından kentin tanıtımı çalışmalarında yer alan Rus kadın bloggerlar, güzellikleriyle dikkat çekti. Ancak Rus blogger’ların bloglarında paylaştığı fotoğraflar “Samsun ikinci planda kaldı” yorumlarına da neden oldu.

“Her birinin 50 binden fazla takipçisi var”

Tanıtım için bir Rus reklam ajansıyla anlaştıklarını aktaran Çamaş, eleştirilere “Bu kadınların her birinin 50 binden fazla takipçisi var. Güzellikleriyle dikkat çeken bu kadınlar şehrin tarihi, turistik ve güzel mekânlarında çektikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Bu da bana göre tanıtımda akıllı bir yol. Bu kadınların masraflarını da reklam ajansı karşılıyor” diyerek yanıt verdi.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla