Ana SayfaGündemKayseri Doğal Ürünler Bahçesi yeni sezonu açtı

Kayseri Doğal Ürünler Bahçesi yeni sezonu açtı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden birisi olan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı yeni sezonu açtı. Bahçede üretilen yüzde 100 organik ve yüzde 100 doğal ürünler pazarda satışa sunuluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden birisi olan Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı yeni sezonu açtı. Belsin’de belediyenin yaptırdığı Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi’nin açılışına katılan Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, açılış sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte pazarı ziyaret etti. 60 bin metrekarelik alanda kurulu Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı, yeni sezon ürünleriyle sağlıklı beslenmek isteyenleri bekliyor.

Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı ziyaretine pazar yerinden başlayan Elitaş ve Çelik, ürünlerle ilgili esnaflarla sohbet etti. Kayseri Milletvekili Elitaş ve Başkan Çelik, pazarda organik gıda satışı yapan dükkanları da gezerek ürünlerle ilgili bilgiler aldı. Elitaş ve Çelik, tamamen doğal üretimin yapıldığı bahçeleri de gezdi. Böğürtlen ve sebze bahçesini gezen Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ve Başkan Mustafa Çelik, karpuz yetiştirilen bahçeden de bizzat seçerek karpuz aldılar.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla