Ana SayfaE-BelediyecilikZile Belediyesi e-belediye uygulamasına geçti

Zile Belediyesi e-belediye uygulamasına geçti

Tokat’ın Zile Belediyesi, Kentsel Otomasyon Sistemi hizmetini faaliyete soktu. Hizmetle, belediyeye ulaşmak bir tuş kadar kolay hale geldi.

Zile Belediyesi, Kentsel Otomasyon Sistemini faaliyete soktu. Akıllı Kent projesinin bir parçası olan e-belediye uygulaması birçok belediyecilik hizmetine ulaşmak bir tuşa dokunmak kadar kolay hale geldi. Bu sistemle vatandaşlar evlerinden veya ofisinden çıkmadan, dilediği saatte Zile Belediyesi’nin zile.bel.tr internet adresine girerek birçok hizmete buradan ulaşabilecek. Birçok teknik bilgiye de erişebilme imkanı sunan e-belediye uygulaması ile ilan, reklam, çevre temizlik, emlak, arsa rayiç değerleri gibi konuların sorgulama imkanı sağlanmış oldu.

“Belediye hizmetlerine daha hızlı ulaşılacak”

Zile Belediye Başkan Lütfi Vidinel, e-belediye hizmeti ile birlikte vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden Zile Belediyesinin sitesine adresine girerek borçlarını sorgulayabileceklerini ifade etti. Vidinel, belediye olarak kentsel otomasyon sistemini hayata geçirdiklerini söyledi. Vidinel, “Kent Otomasyon Sistemi, kentliye hizmetlerini daha hızlı sunmak için belediyemiz tarafından işleyişe alınan, son dönem hızlı işletim sistemlerindendir. Bu sistemle evinizden veya ofisinizden çıkmadan, dilediğiniz saatte internet aracılığı ile istediğiniz her hizmete ulaşmanız mümkün. Otomasyon Sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye hizmetlerine doğrudan ve en hızlı yoldan ulaşmış olur. Kentlinin, belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını ve teknolojik gelişmelerin ışığında hizmete doğrudan, sıra beklemeden ve yorulmadan ulaşmasını sağlayan Kent Otomasyon Sistemi sayesinde, uygar kentlilik bilincine uygun hizmetler sunmak amacıyla artık kaliteli hizmette sadece bir tuş kadar yakınınızdayız” diyerek bilgiler aktardı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla