Ana SayfaUlaşımAdana'da toplu taşımaya ücretsiz internet geldi

Adana’da toplu taşımaya ücretsiz internet geldi

Adana Büyükşehir Belediyesinin, “Toplu Taşıma Kullan Zaman Sana Kalsın Projesi” kapsamında toplu taşımaya ücretsiz internet geldi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımda toplu taşıma araçlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla “Toplu Taşıma Kullan Zaman Sana Kalsın Projesi” kapsamında beledihttps://www.ozelkalem.com.tr/adana-buyuksehir-belediyesi-15-yeni-otobus-aldi/ye otobüslerinde ücretsiz internet hizmetini uygulamaya koydu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediye binası önünde uygulamanın tanıtımında yaptığı konuşmada, kent içindeki 245 otobüste ücretsiz internet hizmetinin yer alacağını söyledi. Belediye olarak göreve geldikleri dört yılı aşkın süredir ulaşımda niteliği ve konforu arttırmak adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Sözlü, “Adana’nın ulaşım hizmetlerinde standardını yükselttik” dedi.

“Ağı genişletirken niteliği de arttırıyoruz”

İlçeler arasında 10 otobüsü de hizmete sunduklarını anlatan Sözlü, “66 olan hat sayımız şu an itibariyle 97’ye ulaşmış durumda. Ulaşım ağımızı genişletirken niteliğini de arttırıyoruz. Bu yıl itibariyle de belediye otobüslerinde ana hatlarda 24 saat hizmet verme uygulamasını başlattık” diye konuştu.

Adana’da bir yenilik daha yaptıklarının dile getiren Sözlü, tüm belediye otobüslerinde ücretsiz internet hizmeti sunacaklarını kaydetti. Sözlü, her şeyin en iyisini ve doğrusunu yapmak ve vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak noktasında her zaman iddialı olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Sözlü ve beraberindekiler belediye otobüsüne binerek kısa bir tur yaptı ve ücretsiz internet hizmetini kullandı.

BENZER HABERLER

Yanıtla

Lütfen yorumunuzu yazınız
Adınızı giriniz

En popüler Haberler

Son Yorumlar

Abdullah ŞENER Açık Kent yazıncısı olmak
Abdullah sahlebci Açık Origami ile kağıttan mucizeler
Araç çubuğuna atla